blogging challenge
blogging,  challenge

21 Day Blogging Challenge

Hello everyone, good morning, good afternoon or good evening wherever and whenever you are reading this post.

How is your blogging activity so far? Running well, being more creative during the stay at home mode on? Or…, you lost the idea on what to write about? 🙂 Do you need a stimulator?

What if I invite you for a 21-day writing challenge? Yes, 21 days! It will effectively set “writing” as a new beautiful habit, right?

21 Day Blogging Challenge,
Your Stimulation for A Creative Writing Habit.

Are you in? Are you excited to invite yourself to jump into this creative writing game? Let’s do it! And here are the rule!

Rules of the Blogging Challenge

  1. Write and publish your article on your own blog
  2. You may use the Blogspot/Blogger platform blog or WordPress platform, or any other platform.
  3. You may use a custom domain (paid domain) or a free blog.
  4. One article per day, any kind of topic. Feel free to create your article that matches your blog niche.
  5. You may create an article about your group, business, product, services, or personal story.
  6. Share the link of your article into the Voice Your Voice Community group, to get the support (views and comments) from other participants and members of the group, so you will earn more traffic to your blog.
  7. The challenge started on May 1st up to May 21st, 2020.

It is so simple, right? Let’s do this together. Grow and rise together in a tribe! 🙂 Are you ready? Comment below and have happy blogging, Vyvers!

Bandung, 30 April 2020

a Humanitarian worker who is in love with writing, podcasting, and sharing valuable things in the area of women empowerment.

14 Comments

  • Indah Juli

    Pengen ikutan 21 day blogging challengenya, tapi sanggup nggak ya setiap hari update blog 🙂
    Khawatir mandek di tengah jalan.
    Tapi pengeeeen, gimana dong 🙂
    Bisa pakai dua blog enggak? Satu blog personal, satu komunitas.

    • Diane

      Hohoho.. so many writing challenges this month.. I really to join.. but.. but.. haha.. it always failed to consist till the end of challenge periode..

  • Hidayah Sulistyowati

    Ah menarik nih, temanya terserah kita ya.
    Hari ini mulai dan masih belum tahu mau nulis apa. Trus boleh digabung nggak dengan challenge di komunitas yang aku ikuti sekarang. Jadi satu artikel untuk dua challenge, hihiii

  • Nia Haryanto

    Wah menarik banget nih tantangannya. Kepengen banget bisa ikutan. Tapinya aku takut mogok di tengah. Seminggu 2 kali pun aku kadang kelupaan. Huhu… kudu belajar nih manage waktu buat nulis rutin kayak gini.

  • Nurhilmiyah

    Ini bagus banget Kak Al, 21 Day Blogging Challenge. Pinginnya ikut sih cm kok ya ada tanggung jawab sponsored post yg belum disubmit, hihi… musti dirapiin lg deh waktunya nih biar lega bs ikutan tantangan ya, thanks Kak Al.

  • Utie Adnu

    Tantangan bnget klo ikut ini mba mesti konsisten ini yg blum bisa kadang moodnya itu untuk nulisnya Suka pergi, kpingin bngt ikut tantangan ini sebenarnya

    • Siska Dwyta

      Paling suka deh kalau ada tantangan ngeblog seperti ini. Mau ikut tapi eh tapi sekarang ini aja masih kewalahan nulis satu hari satu postingan ya.. semoga lain kali bisa ikutan juga tantangan blogging yang diadain Mbak Alaika

  • Alfa Kurnia

    Sebenarnya pengen ikutan kalau topiknya bebas, biar termotivasi untuk ngeblog. Tapi takut nggak bisa istiqomah nih, Mbak Al. Kayanya harus mulai bikin jurnal untuk mencatat jadwal deh.

  • Sugi Siswiyanti

    Wow, blogging challenge again. I always enthusiast every read information like this. But, when its start, I never can done until the end. I’ll try this 21 days blogging challenge. Wish me luck 😁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *